Документальні матеріали про харчування волинського соціуму в ранньомодерну добу

Автор(и)

DOI:

https://doi.org/10.30840/2413-7065.3(68).2018.145594

Біографія автора

Nina Palamarchuk, НДІУ

Ніна Паламарчук

науковий співробітник відділу історичних пам’яток НДІУ

Посилання

VORONCHUK, I. (2001). The Possessions of Ostroh Princes in Eastern Volhynia (after the inventory of 1620). Kyiv; Starokostiantyniv, 416 p. [in Ukr.]

VORONCHUK, I. (2012). Population of Volhynia in the 16th – First Half of the 17th Century: Family, Household, Demographic Factors. Kyiv, 712 p. [in Ukr.]

MONTANARI, M. (2009). Famine and Abundance. The History of Food in Europe. Saint Petersburg: Aleksandriya, 276 p. [in Rus.]

MOSS, M. (2001). Societies. Exchange. Personality. Works on Social Anthropology. Moscow: KDU, 416 p. [in Rus.]

PALAMARCHUK, N. (2017). Sources on the History of Nutrition of the Early Modern Age Volhynia Population. Ukrainoznavstvo (Ukrainian Studies), Vol. 3, pp. 82–93. [in Ukr.]

BEZPALKO, V., VYSOTIN, M., VORONCHUK, I., comps., et al. (2014). Volhynia of the 16th Century, Vol. 1 of Ukrainian Everyday Life of the Early Modern Era: Collected Documents. Kyiv: Feniks, 739 p. [in Ukr.]

The Central State Historical Archives of Ukraine in Kyiv. [in Ukr.]

WYCZAŃSKI, A. (1969). Studies of Food Consumption in Poland in the 16th – First Half of the 17th Century. Warsaw: Państwowe naukowe, 223 p. [in Pol.]

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Джерела з українознавства